Woorden … Woorden vormen de basis van onze communicatie. Woorden hebben een enorme kracht, de kracht om te bejubelen of te vernietigen. Woorden kunnen ons herinneren aan de essentie van het leven. Delphine Boëls hele bestaan draait om liefde. Liefde is leven en leven is liefde, omdat liefde de kunst van het leven is. Het woord ‘Love’ beheerst dan ook de essentie van de The Art of Dining-collectie van Delphine.

Blabla is een waterval van woorden, als een allergische reactie op de kracht van roddels, geruchten en nietszeggende, alledaagse onzin. Het is een van de favoriete thema’s van Delphine Boël. Toen ze voor haar eigen servieslijn aan de slag ging, begonnen haar vingers als vanzelf dansende lijntjes vol blaba’s op de serviesstukken te schilderen. De porseleinen borden en kopjes met afgeronde, onregelmatige en rollende curves, zoals het handgemaakte papier waar ze zo graag op schildert, absorberen het kleurenpalet op een schitterende manier, de originele penseelstreken zijn zelfs nog te zien. Het effect is zo zwart-wit, zo subtiel en toch zo speels.

Blabla is een waterval van woorden, als een allergische reactie op de kracht van roddels, geruchten en nietszeggende, alledaagse onzin.

De vormen en het design van de collectie vloeien rechtstreeks voort uit de originele kunstwerken van Delphine. Maar in plaats van aan de muur te hangen of in de tuin te staan, bevinden ze zich nu op de eettafel. Dit is voor de flamboyante artieste de kunst van het dineren, the Art of Dining.

Met het servies wil de keurrijke kunstenares een boodschap overbrengen: communiceer op een positieve manier, zodat je kan groeien, bouwen en vooruitkomen. Delphine kan haar boodschap, die ze normaal op doek of via sculpturen overbrengt, transformeren naar alledaagse voorwerpen die toegankelijk zijn voor iedereen, zonder dat ze ook maar een tikje aan authenticiteit en originaliteit moet opgeven.

De vormen en het design van de collectie vloeien rechtstreeks voort uit de originele kunstwerken van Delphine.