Januari 2017, op weg naar een afspraak, … luisterend naar een boeiend radio-interview dat me onverwacht volledig meenneemt. De juiste woordkeuzes van de presentatrice die om een ongekende reden een enorme invloed op me hebben. Dit interview had voor mij de boodschap, dat we binnen de mogelijkheden die we hebben, ons leven elke dag moeten kleuren. Waarom nu net deze boodschap me plots op een idee bracht is ongekend. Ik was er niet naar op zoek, het overviel me gewoon.

Ik heb een afslag genomen, richting Villa Magna. Ik kom aan in een prachtig historisch pand dat onmiddellijk aanvoelt als een cocon die vele authentieke, mooie en pure materialen zal omarmen.  Op mijn weg ben ik ver buiten de grenzen op zoek gegaan naar mooie dingen die weerbaar zijn tegen de tijd.  Puur, geraffineerd, ambachtelijk en met een ziel….

Het voelt aan als een voorrecht om met deze bijzondere materialen te kunnen werken, materialen waarbij authenticiteit en ambacht een plaats in het verhaal kennen en krijgen. Een voor mij nog groter voorrecht om er interieurs mee te verrijken en hun bewoners te kunnen inspireren.

Villa Magna, ‘Floors & Decoration’, …  prachtige en inspirerende vloeren, mozaieken, parketten, tapijten, raamgarniering en decoratie-artikelen.  Uitgekiende en geselecteerde collecties die door hun herkomst en hun stijlvol ontwerp voldoende sprekend zijn en de perfecte energie en atmosfeer genereren én behouden in elke woonruimte, leefruimte, werkruimte, publieke ruimte, …

Genietend van elk moment dat ik voor velen de inspiratie mag zijn en aanreiken om van hun cocon een mooie en warme plek te willen maken.

De rijkheid, het karakter en de ziel die ik wil overbrengen van alle, persoonlijk uitgezochte materialen zijn de vertaling van Villa Magna.

Ik kijk er vol enthousiasme naar uit.

Warme welkom op mijn afslag!